AIKAKUVA

AIKAKUVA T:mi toimii Vehmaisten Urheilijoiden markkinointiyrityksenä. AIKAKUVA on yhden miehen yritys, jonka omistaja Juha Kairavuo on Vehmaisten Urheilijoiden hallituksen jäsen ja toimii Kisapirtin majaisäntänä. Laskutukset hoitaa Vehmaisten Urheilijat. AIKAKUVA sponsoroi Vehmaisten Urheilijoita ja saa vastikkeeksi pyörittää Kisapirtin Kahvilaa.

YRITYSKAMPANJA
Vehmaisten Urheilijat

Vehmaisten Urheilijat...VEHU on perinteinen 1929 perustettu kaupunginosa-urheiluseura jonka päälajit ovat tällä hetkellä yleisurheilu, koripallo ja futsal, jossa Vehu pelaa ensi kaudella pääsarjatasolla. VEHU tekee alueellaan tärkeää nuorisotyötä tarjoamalla lähialueen nuorille mahdollisuuden urheilla. Esimerkiksi yleisurheilukoulumme on suunnattu myös alueen vähävaraisille lapsille. Tarjoamalla edullisia harrastusmahdollisuuksia pyrimme vähentämään syrjäytymistä ja muita yhteiskunnan lieveilmiöitä. Tähän työhön VEHU tarvitsee sponsoreita kuten kaikki muutkin urheiluseurat.

Meillä on tarjota sponsorointiin vastiketta...

KISAPIRTIN
VUOKRAUS

Kisapirtti on rakennettu 1938 ja sitä hallinnoi Vehmaisten Urheilijat.

Sponsoroit VEHUA vuokraamalla Kisapirtin esimerkiksi TYKY-päivätapahtumiin, pikkujouluihin tai asiakastilaisuuksiin.

Kisapirtillä on laaja kirjo erilaisia valmiita aktiviteettejä esim. isoja ART-Fortunapelejä ja erilaisia pihapelejä.

Voimme järjestää organisoidun pelitapahtuman tarjoilun kera.


TALKOOTYÖT

VEHULTA AHKERIA KÄSIÄ...VEHU on ajansaatossa tehnyt erilaisia talkootöitä yrityksille. Meille voit tarjota mitä työtä vain. Meiltä on löytynyt talkoo-henkeä toteutaa erilaisia projekteja vuosien myötä.

Pistä paikat kuntoon VEHUN voimalla!


PERINTEINEN SPONSOROINTI

RAHALLISELLA AVUSTUKSELLA SAAT MAINONTAA...Nuoret urheilijamme mainostavat nykyisiä sponsoreita sosiaalisessa mediassa. Myös mainonta Kisapirtillä ja peliasuissa on mahdollista.


 

Yhteystiedot: Kuvatoimisto Aikakuva T:mi, Y-tunnus 1647294 -2
Rantakuja 3 B 6, 36240 KANGASALA

Kahvilan osoite: Kisapirtintie 111