VIIMEISIN
TILAUSTYÖ

ICE-HOCKEY

Kerranko sitä 10-vuotta täytetään? Jääkiekkoa harrastavalle pojalle 10-vuotislahja jossa käytetty hajonneen jääkiekkopelin osia. Keskellä olevaan jääkiekkoon lisätty seuran logo ja nimi. Toista samanlaista ei tule vastaan. Osui ja upposi! Saaja oli otettu.

Vielä paljon onnea Onnille!

TEETÄ OMA PELI

Yksityisille: Jos et löytänyt kaupastamme sopivaa peliä. Laita toiveita pelin sisällöstä, teemasta ym. asioista. Kun peli valmistuu, ilmoitamme siitä ensin sinulle ja voit tehdä ostopäätöksen sitten.

Lahjaksi: Teetä lahjaksi peli jossa huomioidaan saajan harrastukset, mieltymykset ym. tekijät. ART-Fortunoihin voidaan lisätä myös kuvia ja tekstejä painotuotteena (tarra).

Yrityksille: Suunnitellaan yrityksellesi fortunapeli, johon voidaan käyttää esim. yrityksesi tuotteita ja liittää logoja ym. graafisia elementtejä. Isotkin sarjat onnistuvat!

Oiva uudenlainen, pitkäaikainen, hauska, viihteellinen PR-tuote.

Aloitetaanko suunnittelu?
ART-Fortunapelit
tehdään pitkälti
kierrätysmateriaaleista

Muutamaa peliä lukuunottamatta jokainen ART-fortunapeli on yksilöllinen, käsinmaalattu ja teemoitettu fortuna-pelin versio, jota on tehty vain yksi kappale. ART-fortunapeleissä on ripustuskoukku jolloin sitä voi myös pitää seinällä tauluna. Käytämme paljon kierrätysmateriaaleja, kuten esim kaapin ovia, hyllylevyjä, ruokapöytiä ym. puutavaraa mikä soveltuu peleihin. Teemat syntyvät laudalla olevista tavaroista, joita etsimme kirpputoreilta.

Jotkut peleistämme on 100% kierrätysmateriaaleista tehtyjä!

Tilauksesta voimme tehdä pelejä myös uusista materiaaleista.

 

 

Yhteystiedot: Kuvatoimisto Aikakuva T:mi, Y-tunnus 1647294 -2
Rantakuja 3 B 6, 36240 KANGASALA