JUHLAT TULOSSA?

Vuokraamalla Kisapirtin
tuet urheiluseuran toimintaa!!

Aikakuva on yhden miehen yritys (Juha Kairavuo), joka hoitaa Kisapirtin vuokraamista. Juha toimii Kisapirtin majaisäntänä ja hoitaa myös Kisapirtin esittelyjä, kunnossapitoa, kehittämistä ja markkinointia. Laskutuksen hoitaa Vehmaisten Urheilijat.

Juha on Vehmaisten Urheilijoiden hallituksen jäsen.


Tee varaus
sähköpostilla

Katso vapaat ajat kalenterista.

Kerro s-postissa seuraavat asiat:

1. Nimi / Yritys / Yhdistys
Tilauksessa pitää olla henkilön nimi. Tämä henkilö toimii vastuuhenkilönä Kisapirtin vuokraamisesta. HUOM. Vuokrauksen vastuuhenkilön täytyy olla 24-vuotta täyttänyt jos juhla on joku muu kuin sukujuhla.

2. Puhelinnumero
Numeroa käytetään vain Kisapirtin vuokraamiseen liittyvissä asioinneissa.

3. Sähköpostiosoite
Tähän s-postiin lähetetään lasku PDF-tiedostona. Jos haluat laskun muulla tavalla niin ilmoita se tilatessa. Laskutuksen hoitaa Vehmaisten Urheilijat. Lasku lähetetään noin kuukautta ennen tilaisuuden alkua ja se sisältää 150 euron varausmaksun jota ei palauteta tai se veloitetaan jos mahdollinen peruutus tehdään laskun lähettämisen jälkeen.

4. Tilaisuuden aihe
Kerro mikä on juhlan tarkoitus...häät, synttärit, tykypäivä jne.

5. Tutustu vuokraussääntöihin
Säännöt tulevat myös tilauksen varmistus s-postissa ja ne käydään läpi vielä avainten luovutuksen yhteydessä. Samalla käydään läpi myös Kisapirtin turvallisuusasioita.

Vuokraussäännöt myös luettavissa täältä
Kisapirtin vuokraussäännöt (pdf)


KISAPIRTTI

Kisapirtti on rakennettu 1938
ja sitä hallinnoi Vehmaisten Urheilijat.

Juhlien arvoinen rakennus...Kangasalan Kisapirtti (tunnetaan myös Vehmaisten ulkoilumajana) on historiallinen hirsirakennus jossa on tilaa järjestää juhlia. Juhlasali on n. 100 neliön tila jossa on esiintymislava ja tarjoilupöytä, pitkiä pirttipöytiä ja pieniä pöytiä, jotka voi asetella haluamallaan tavalla. Iso keittiö, jossa kahvinkeittin, vedenkeitin, mikro, iso jääkaappi ja pakastin sekä kaksi uunia/hellaa. Kisapirtille tulee kaivovesi jota ei ole tutkittu ja sitä ei suositella talousvedeksi. Kahvinkeitto- ym. ruoanlaittovesi pitää tuoda itse. Talviaikoina emme voi taata veden tuloa esim. jäätymisen vuoksi. Vuokraukseen kuuluu ulkovessoihin vessapaperit, 3 kpl roskapusseja, 2 talouspaperirullaa. Siivousvälineet löytyvät Kisapirtiltä. Vuokraajan tulee siivota Kisapirtti vuokra-ajan loppumiseen mennessä. Siivouksen voi ostaa myös Vehmaisten Urheilijoilta, Vessoihin ei tule juoksevaa vettä. Käsienpesumahdollisuus tulee vuokraajan rakentaa itse.

Kisapirtillä ei saa yöpyä.
Juhla-aika loppuu klo 02.00.

SAA JUHLIA RAUHASSA

Et voi häiritä naapureita kun niitä ei ole

Kisapirtti on keskellä metsää, johon pääsee autolla perille. Paljon parkkipaikkatilaa ja hiekkakenttää esim. ulkopelien pelaamiseen. Makkaranpaistomahdollisuus.

VUOKRAA PELIT JUHLIIN

Kisapirtillä on paljon pihapelejä joita voi vuokrata ja pelata juhlissa. Juhliin saa vuokrattua myös isoja ART-Fortunapelejä. Voit vuokrata pelkästään pelit tai ohjelman. Ohjelmassa tulee opastettu, suunniteltu, organisoitu pelitapahtuma. Tämän palvelun laskuttaa AIKAKUVA.

Nyt lyhytkin aika...lyhin vuokrausaika on kaksi tuntia. Esimerkiksi polttarit voi aloittaa Kisapirtillä pelaamalla fortuna-peliturnauksen. Yksityistilaisuuksiin saa tuoda omat tarjoilut. Tämän palvelun laskuttaa AIKAKUVA.

PALAVERIN PAIKKA?

Tarjoamme Kisapirttiä palaverien
pitopaikaksi räätälöidyn tarjoilun kanssa.

Tarjoa asiakkaillesi elämys, pitämällä palaveri Kisapirtillä. Tilaa tarjoilut ja palaverin jälkeen voitte pelata fortuna- ja muita Kisapirtin pelejä takkatulen tunnelmissa.


TULE KATSOMAAN
PAIKAT ETUKÄTEEN

Kisapirttiä vuokrataan pääsääntöisesti yksityistilaisuuksiin, mutta pidämme väliaikoina tiloissa kahvilaa jolloin voit tulla katsomaan paikat ennen vuokraamista. Jos Kisapirtti ei ole ennestään tuttu paikka niin suosittelemme käyntiä ennen vuokraamista niin varmistatte että Kisapirtti on varmasti sopiva paikka juhliinne.

Katso kahvilan aukioloajat
-Kahvilan sivuille-

Varaukset ja kyselyt:

Lisää kuvia ja tietoa Kisapirtistä
Vehmaisten Urheilijoiden omilta sivuilta

www.vehu.fi

 

VUOKRAUSHINNAT

Tehdään yhdessä onnistunut tilaisuus

Jos hinnastosta ei löytynyt sopivaa vuokra-aikaa, niin ota yhteyttä ja pyritään räätälöimään sinun tarpeisiin sopiva aika. Vuokra-aikoihin on mahdollisuus saada joustoa jos kalenteri antaa myöden.

HUOM!
Kisapirttiä ei vuokrata talvella aikavälillä marraskuu - helmikuu arvaamattomien lämmityskulujen (pörssisähkö) ja tien hoidon vaikeuksien takia.

Vuokrausaika on 1.3.-1.11.

VARAUSKALENTERI

Tällä hetkellä vuodelle 2024 on hyvin vapaita aikoja.

Varaukset

MAALISKUU 2024
la-su 16.3.-17.3.

HUHTIKUU 2024
pe-su 5.4.-7.4.
la-su 13.4.-14.4.

TOUKOKUU 2024
la-su 18.5.-19.5.
la-su 25.5.-26.5.

KESÄKUU 2024
la-su 1.6.-2.6.
la-su 29.6.-30.6.

HEINÄKUU 2024
Ei varauksia

ELOKUU 2024
pe-su 2.8.-4.8.
pe-su 23.8-25.8
pe-su 30.8-1.9.

SYYSKUU
pe-su 27.9.-29.9.

MARRASKUU 2024
la-su 9.11.-10.11.

TOUKOKUU 2025
la-su 24.5.-25.5.

Kisapirtin vuokraussäännöt (pdf)

Koko viikonloppu

Vuokraus aika: pe klo 17 - su klo 18
Sisältää lämmityksen touko-syyskuussa.
Muina aikoina lämmityslisä +100,00

500,00

Yksi päivä viikonloppuna

Vuokraus aika 24 tuntia

Vuokrausaika Perjantai-Lauantai 8.00-12.00
Vuokrausaika Lauantai-Sunnuntai 13.00-18.00

Vuokrausaikaan saa joustoa jos viikonlopulle ei ole kuin yksi varaus.

Sisältää lämmityksen touko-syyskuussa.
Muina aikoina lämmityslisä +100,00

300,00

Yksi päivä arkena (ma-to)

Vuokraus aika 24 tuntia
Sisältää lämmityksen touko-syyskuussa.
Muina aikoina lämmityslisä +100,00

250,00

Puolikas päivä arkena (ma-to)

Vuokraus aika 8 tuntia

150,00

Yksityistilaisuus
ART-Fortuna-pelisalissa

Käytössä kaikki mahdolliset pelit. Vuokra-aika minimissään 2h. Vuokraus kahvilan aukioloaikojen ulkopuolelta. Viikonloppuina varaus vain viikkoa ennen tai niin että Kisapirtillä on oikeus perua tilaisuus jos joku haluaa vuokrata tilan viikonlopuksi isompaan juhlakäyttöön.
Tämä palvelu Aikakuvan.

30,00/h

Pelien vuokraus juhliin Kisapirtillä

Pihapelit 5,00 / peli
ART-Fortunapelit 10,00 / peli
Isompi määrä pelejä tarjouksen mukaan.
Organisoitu peliohjelma 30,00 / tunti
Tämä palvelu Aikakuvan.

alk.
5,00

Siivousmaksu

Jos Kisapirttiä ei ole siivottu sovitusti määräaikaan mennessä, suoritetaan siivous ulkopuolisella taholla ja siivousmaksu on 150 euroa. Halutessa voit ostaa siivouksen Vehmaisten Urheilijoilta. Siivousmaksu sisältää normaalista juhlimisesta tulleen sotkun. Esim. sikailusta, esim. oksennukset johtuvat erityisen suuret siivoukset veloitetaan erikseen työtuntien mukaan 60 e/tunti (minimiveloitus 1 h)

Paikkojen hajoittaminen

Jos Kisapirttiin tai sen kalustoon tulee korjattavia tuhoja, tulee niistä lasku korjauskulujen ja/tai ostettavien tuotteiden mukaan. Lisäksi tulee 100,00 euron maksu korjailujen ja ostosten organisoimisesta.

150,00

 

Yhteystiedot: Kuvatoimisto Aikakuva T:mi, Y-tunnus 1647294 -2
Rantakuja 3 B 6, 36240 KANGASALA

Kisapirtin osoite on Kisapirtintie 111