Liikeideana taide, pelit,
kierrätys ja hauskanpito

ART-Fortunat ovat yksilöllisiä pelejä, jotka on tehty pitkälti kierrätysmateriaaleista esim. pelien pohjalevyt voivat olla vanhoja hyllylevyjä tai keittiön kaappeja jotka on maalattu värikkäiksi. Jokaiseen peliin on pyritty tekemään jokin teema.

Tarjoamme yhden vaihtoehdon viettää hauskaa vapaa-aikaa, piristää juhlia, tykypäiviä ja muita tapahtumia joissa tarvitaan ajanvieteohjelmaa.

ART-Fortunat ovat tauluja, jotka voit ripustaa seinälle.

Lisäksi Aikakuva tarjoaa sivuillaan muutakin ajanvietettä. Laadimme ristikoita ja erikoissudokuita sekä kehittelemme lautapelejä ja ART-fortunoilla pelattavia seurapelejä.

Tulossa! Lisäksi teemme kierrätysmateriaaleista muitakin puutuotteita.

ART-Fortuna Galleriassa on myös kahvilatoimintaa.


Tekijän CV

Pelien suunnittelija ja Aikakuvan omistaja: Juha Kairavuo

Pelien tekijällä on graafisen alan ja kokin tutkinto. Olen työskennellyt Art Directorina mainostoimistossa sekä erilaisissa kustannus- ja painotaloissa mm. taittajana, tuotantopäällikkönä ja painajana. Kahvilatyötäkin tehty. Olen erittäin kiinnostunut kaikenlaisista peleistä, erityisesti lautapeleistä joita olen itsekkin kehitellyt. Omia pelejä ilmestyy lähiaikoina myyntiin. Kokin ammatista on hyötyä Gallerian tarjoilun kehittelyssä, johon tullaan myös satsaamaan lähitulevaisuudessa. Puuseppänä olen itseoppinut. Kaveripiirissä on pari ammattipätevää taidepuuseppää joilta saan vinkkejä ja apua tarvittaessa.


Yhteystiedot: Kuvatoimisto Aikakuva T:mi, Y-tunnus 1647294 -2
Rantakuja 3 B 6, 36240 KANGASALA