Osoite: Kisapirtintie 111, Kangasala

AVOINNA SEURAAVAKSI

HEINÄKUUSSA,
tarkemmat aukioloajat tulevat myöhemmin

SULJETTU (Yksityistilaisuuksia)
LAUANTAI 18.5.
SUNNUNTAI 19.5.
LAUANTAI 25.5.
SUNNUNTAI 26.5.
LAUANTAI 1.6.
SUNNUNTAI 2.6.

Muutokset mahdollisia. Seuraa aukioloaikoja täältä.

KILPAILU...VOITA HODARI+JUOMA!

Pelaa DOZEN12-pelin pasianssiversio läpi ja voitat. Yksi yritys / asiakas / päivä. Tarkemmat ohjeet pelipaikalla, Kisapirtin Kahvilassa.

Palkintona mikä tahansa listalla oleva hodari (perus, vege, chili tai chilivege)
Juoma: Kahvi, tee, limu, vesi tai alkoholiton olut

KILPAILU...KISAPIRTIN KAHVILASSA!

VOITA HODARI+JUOMA!

Pelaa DOZEN12-pelin pasianssiversio läpi ja voitat. Yksi yritys / asiakas / päivä. Tarkemmat ohjeet pelipaikalla, Kisapirtin Kahvilassa.

Palkintona mikä tahansa listalla oleva hodari (perus, vege, chili tai chilivege)
Juoma: Kahvi, tee, limu, vesi tai alkoholiton olut

Kahvila on nähtävyys....1938 rakennettu hirsilinna joka huokuu historiaa. Näyttelyitä, kirpputori, pihapelejä, pelisali ja muita tapahtumia...Kisapirtin kahvila yllättää uusilla tempauksilla.

Kuin mökillä olisi....Kahvila sijaitsee keskellä metsää historiallisessa Pitkäjärven harjun hirsirakennuksessa joka on rakennettu 1938. Kahvilassa terassi ja iso hiekkapiha jossa voi pelata kahviosta saatavia pihapelejä. Esim. perinteisiä mökkipelejä kuten tikanheittoa, krokettia, mölkkyä ja petanqueta, mutta myös suosittuja itse tehtyjä ketjunheittopelejä. Kehitämme lisäksi omia ja uusia pelejä.

Pihalla makkaranpaistomahdollisuus (omat puut)

Tekemistä löytyy...Salin puolella on ART-Fortunapeli-näyttely jossa on useita kymmeniä maalattuja ja erikokoisia fortunapeli-versioita. Isoimmat pelit ovat yli 2 metriä pitkiä ja niitä pelataan golfpalloilla. Näyttelyyn on ilmainen sisäänpääsy ja pelejä saa pelailla.

Käsityökauppa...Kisapirtillä on kahvion yhteydessä kauppa josta voi ostaa erilaisia tuotteita.

Tee löytöjä kirpparilta...Kahviossa on kirpputorinurkka jossa myynnissä mm. ajanvietelehtiä ja lautapelejä, joita saa myös pelata kahviossa.

Ulkoiluretki luontoon... upea luontoreitti Kaarinanpolku kulkee aivan Kisapirtin vierestä. Talvella Kaukajärveltä lähtevän valaistun ja huolletun ladun käätöpaikka sijaitsee Kisapirtin pihalla. Kisapirtti on hiihtäjien puolimatkan krouvi josta saa kuumia juomia.

HUOM!
Aukioloajat vaihtelevat...
Kahvilaa pidetään pienellä porukalla joten muutoksia aukioloaikoihin voi tulla. Talviaikaan pimeän tulo muuttaa aukioloaikoja ja koska Kisapirttiä vuokrataan yksityistilaisuuksiin ei viikonloppujen aukioloaikoja voida ilmoittaa kovin aikaisin. Ennen saapumista kahvilaan kannattaa aukioloaikamuutokset katsoa netistä. Kisapirttiä vuokrataan pääasiallisesti yksityistilaisuuksiin. Silloin kahvila on suljettu.

Kisapirtin vuokrausta hoitaa Aikakuva yhteistyössä Vehmaisten Urheilijoiden kanssa. Vuokratulot menevät Vehmaisten Urheilijoiden toiminnan pyörittämiseen.

Vuokraamalla Kisapirtin tuet urheiluseuran toimintaa.
www.vehu.fi

Kts. Ajo-ohje täältä

Yhteystiedot: Kuvatoimisto Aikakuva T:mi, Y-tunnus 1647294 -2
Rantakuja 3 B 6, 36240 KANGASALA

Kahvilan osoite: Kisapirtintie 111