Huomioimme toiminassamme korona-tilanteen

Fortuna-pelit puhdistetaan ennen pelaamista. Kuulat ja pelikepit kiehautetaan. Jokainen pelaaja saa omat kuulat ja kepin. Tarjolla käsidesiä ja maskeja. Pelit asetetaan toisistaan riittävän kauaksi turvavälien takaamiseksi.Taivaanrannan takahuone tarjoaa peli- ja taide-elämyksen. Huoneessa on kolme pöytää joissa yhteensä pari kymmentä erilaista ARTfortuna-peliä (ja seinillä lisää). Lisäksi löytyy erilaisia jakkolo-pelejä ja yli sata erilaista lautapeliä...ja mahdollisuus retroilla playstation kakkosta pelaamalla. Kitara ja tanssimatto sekä 130 erilaista peliä!

Max. 8 henkilöä kerralla.

Tilassa jääkaapi ja wc

Vuokrataan yksityistilaisuuksiin.

PELIPÄIVÄ

Pelit on siirreltävissä ja voidaan tuoda juhlatilaan, myös pelipöydät tarvittaessa. Meillä on myös tarjota pieni pelihuone Taivaanrannan Takahuone käyttöönne. Huone sijaitsee Hauholla, ruokailut voidaan järjestää paikallisissa ravintoloissa.

Tässä esimerkki toimivasta hauskasta TYKY-päivästä:

Ennen pelaamista pieni esittely fortunan historiasta ja ARTfortunapelien lisätyistä ominaisuuksista.

Järjestetään peliturnaus jossa jokainen pelaa jokaista ARTfortuna-peliä ja lasketaan pisteet yhteen. Ennen peliä harjoittelua ja peleihin tutustumista.

Palkitaan kolme parasta (tai kaikki).

Turnauksen jälkeen vapaata pelailua tarjoilun kanssa. Mukaan voidaan tuoda fortunoita joita voi pelata useampikin pelaaja. Pidetään kahvi ja ruokataukoja. Pelien yhteydessä voi nauttia virvokkeita.

Päivä voidaan räätälöidä täysin tarpeen mukaan.

KYSY TARJOUSTA!