Koronaohjeita

ART-Fortuna Gallerian
omat koronaohjeet

Tiloihin otetaan max. 9 henkilöä kerralla.

Ikäraja 15-vuotta, alle 15-vuotiaat aikuisten seurassa.

Koronapassi oltava, ilman koronapassia ei pääse sisään.

Pyritään pelaamaan niin että turvavälit toteutuvat. Älä mene pelaamaan samaan pöytään eri seurueeseen kuuluvan kanssa.

Maskisuositus, käytä maskia aina kun voit. Raota maskia juomataukojen ajaksi. Galleriasta voi ostaa maskin.

Käytä säännöllisesti käsidesiä tai pese kädet. Erityisesti golfpalloilla pelattavien pelien pelaamisen jälkeen kannattaa kädet desinfioida.

Art-Fortuna Gallerian tilat siivotaan ja pelit desinfioidaan antibakteerisella suihkeella joka päivä.

Peleissä käytettävät kuulat/golfpallot/pelivälineet keitetään joka päivä.

Jokainen pelaaja saa henkilökohtaiset kuulat/pelivälineet jotka eivät ole olleet muiden käytössä.

Seuraamme AVI:n ohjeistuksia ja päivitämme toimintaamme sen mukaisesti.


AVIN voimassa olevat koronaohjeet

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin alue

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin alueella voimassa on kokoontumisrajoitus, jonka mukaan sisätiloissa voi järjestää enintään kymmenen henkilön ja ulkotiloissa enintään 50 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia. Päätös on voimassa 23.1.2022 asti.

Tiettyjä tiloja on määrätty suljettavaksi tartuntatautilain pykälän 58 g mukaisesti. Sulkupäätös koskee kaikkia lakipykälässä tarkoitettuja tiloja. Päätös on voimassa 12.1.2022 asti. Tilannetta arvioidaan tällä viikolla, ja mahdollinen jatkopäätös annettaisiin arviolta ensi viikon alussa.

Päätös tilojen sulkemisesta ei kuitenkaan koske ammattiurheilemista, yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa, vuonna 2004 tai sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten ohjattua harrastustoimintaa eikä lakisääteisten palvelujen toteuttamista, kuten lääkinnällistä kuntoutusta.

Päätös on voimassa 31.1.2022 asti.

Koko Etelä-Suomen aluehallintoviraston toimialueella on voimassa myös erilaisten asiakas- ja yleisötilojen terveysturvallista käyttöä koskeva määräys. Määräyksen mukaan tilojen käytöstä vastaavien toimijoiden on varmistettava, että lähikontaktin aiheuttamaa tartunnan riskiä voidaan vähentää. Määräys perustuu tartuntatautilain pykälään 58 d, ja se koskee mm. kauppoja, museoita, terveyskeskuksia sekä liikunta- ja virkistystiloja.

Toimija voi esimerkiksi rajoittaa asiakasmäärää, porrastaa kävijöiden osallistumista ja/tai tehdä tilaan ja asiakaspaikkojen sijoitteluun liittyviä järjestelyjä. Toimet täytyy kirjata suunnitelmaan, joka tulee pitää asiakkaiden nähtävillä.

Määräys koskee asiakasmäärästä riippumatta urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistystoimintaan käytettyjä tiloja, kuten kuntosaleja, sisäliikuntatiloja ja yleisiä saunoja (alueilla, joilla näitä tiloja ei ole määrätty kokonaan suljettavaksi). Muiden tilojen osalta päätöstä on noudatettava, jos kyseessä on yli 10 henkilön sisätila tai yli 50 henkilön ulkotila.

Lisäksi koko Suomessa on voimassa tilojen terveysturvallista käyttöä parantavat minimivaatimukset, joita on noudatettava yleisölle avoimissa ja asiakkaille ja osallistujille varatuissa toimitiloissa suoraan tartuntatautilain pykälän 58 c nojalla ilman erillistä viranomaispäätöstä. Vaatimukset koskevat mm. asiakkaiden opastamista ja asiakaspaikkojen mahdollisimman väljää sijoittelua tilassa.

 
Yhteystiedot: Kuvatoimisto Aikakuva T:mi, Y-tunnus 1647294 -2
Rantakuja 3 B 6, 36240 KANGASALA