Peleissä on mm. kuminauhoja joilla metallikuulan liikkeeseen tulee flipperin ominaisuuksia. Lisäksi peleissä tuplausreittejä jolloin saat kaksinkertaiset pisteet. Paljon enemmän kuin vanhassa retropelissä.

Yhteystiedot:

Kuvatoimisto Aikakuva T:mi
Y-tunnus 1647294 -2

Juha Kairavuo
Rantakuja 3 B 6, 36240 KANGASALA
Puh. 040 7713 800

 

RETRO FORTUNAPELI UUSISSA KUOSISSA

Lisättynä flipperin ominaisuuksia

Peleihin voi tutustua Hauholla sijaitsevassa peligalleria Taivaanrannan Takahuoneesa. Pelejä on useita kymmeniä eri teemoilla. Kaikki pelit ovat ainutlaatuisia käsin maalattuja ja niissä on kuminauhoja jotka antavat kuulalle vauhtia. Lisäksi peleissä muitakin flipperistä tuttuja juttuja kuten 2x ja re-spin.

Lisäksi voimme tuoda pelit yksityistilaisuuksiin esim. tyky-päiviin, synttäreille, häihin ym. tilaisuuksiin joissa kaivataan ohjelmaa.ART-fortuna pelit on tehty pitkälti kierrätysmateriaaleista. Kaikki pelit on maalattu käsin teeman mukaisesti. Pelit ovat värikkäitä ja yksilöllisiä. Toista samanlaista ei tule vastaan. Jokaisen pelin alusta on erilainen. Jokainen peli on eri kokemus! Pelit on tehty pääosin puusta. Tällä hetkellä pelejä on n. 30 erilaista ja teemme koko ajan lisää.

Myytävät pelit löytyvät kaupastamme. Peleistä löytyy useita eri teemoja, mm. häälahjaksi sopiva peli. Teemme pelejä myös tilauksesta räätälintyönä.

Järjestämme pelitapahtumia yrityksille ja juhliin

Pelit ovat siirrettävissä lähes mihin tahansa tilaan, ei tarvita kuin tukevia pöytiä. Pöydätkin saat tarvittaessa meiltä. Tarjoammekin nyt pelejä yritysten tykypäivien, pikkujoulujen, syntymäpäivien, häiden ym. tapahtumien vetonaulaksi.Tapahtumiin joihon kaivataan ohjelmaa. Tapahtumaan voidaan lisätä järjestetty kilpailu palkintojen kera. Räätälöimme sopivan tapahtuman asiakkaan toiveiden mukaan.

Toiminta aloitettu tammikuussa 2021